Під Києвом сталася страшна НП в школі, Гройсман загрожує карами: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під Києвом сталася страшна НП в школі, Гройсман загрожує карами: з'явилися фото і відео

Під Києвом сталася страшна НП в школі, Гройсман загрожує карами: з'явилися фото і відео
Джерело:  interfax.com.ua

В одній зі шкіл Василькова Київської області стався обвал капітальної стіни.

Про це журналістам сказав віце-прем'єр Геннадій Зубко в кулуарах українсько-німецького бізнес-форуму у вівторок у Києві, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

"Мені повідомили, що стався обвал капітальної стіни Про попередньою інформацією, постраждалих немає: зробили перекличку, начебто всі діти - на місці", - Сказав Зубко і додав, що терміново відбуває до місця події.

У свою чергу, депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook уточнив, що мова йде про школу №6. За його словами, в даний момент рятувальники евакуювали дітей.

Також в прес-службі ГСЧС в коментарі УНН заявили: "11 жовтня близько 10:00 в місті Васильків у триповерховій будівлі середньої школи №6 сталося руйнування фасадної стіни з 1-го по третій поверхи і перекриття навчальних приміщень. За попередньою інформацією, жертв і постраждалих немає. Евакуація проводиться. Причина руйнування встановлюється".

Тим часом прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв, що винні будуть покарані.

"Я вважаю, що такі речі відбуваються тому, що ми іноді не помічаємо те, що надзвичайно важливо, і до таких речей призводить байдужість і безвідповідальність", - сказав прем'єр.

"Я переконаний в тому, що перш, ніж допустити школу до навчального року, всі там дивилися, були комісії, перевіряли ... Але вибачте: вже є і фінансова децентралізація - і, слава Богу, кошти є на місцях", - зазначив він.

За словами Гройсмана, "треба більше уваги і розуміння того, що там, де знаходяться діти, там, де знаходяться люди похилого віку, дитячих садках безпека повинна бути на першому місці".

"Тому зараз за результатами роботи комісії ми розберемося, хто ставив якісь підписи - і кожен, хто допустив такі порушення, які призвели до таких речей - можливо, хтось щось добудовував там, розбудовував, довантажувати на існуючу будівлю - з цим всім треба розібратися для того, щоб покарати винних і щоб іншим було не кортіло ", - сказав він.

"Уряд допоможе відновити школу і навести порядок - там проблем не буде Але найголовніше - .. Не допускати таких трагічних ситуацій Все працюють на місці, я буду вас інформувати про хід аварійних робіт, ліквідаційних робіт", - додав Гройсман.

Відео: Ігор Гаврилюк/Youtube

Як повідомляв ONLINE.UA,  в центрі Києва невідомі розгромили ресторан.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?