Розгром ресторану в центрі Києва: з'явилися подробиці і нові фото
Категорія
Події
Дата публікації

Розгром ресторану в центрі Києва: з'явилися подробиці і нові фото

Розгром ресторану в центрі Києва: з'явилися подробиці і нові фото

"Розгром" ресторану "Девайс" в центрі Києва  виявився результатом роботи робітників комунальних служб, які демонтували незаконну прибудову.


Про це заявив депутат, радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерківець, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду. Київ".


"Це робили комунальники. Ця прибудова була незаконною, виконаною з газобетону. Більш того, власники ресторану прилаштувалися до пам'ятника архітектури", - підкреслив нардеп.


За його словами, прибудову зробили два роки тому, і з тих пір надійшло безліч скарг на бездіяльність влади. Оскільки власник ресторану ігнорував усі приписи про необхідність самостійного демонтажу, прибудову гідромолотом прибрали комунальники.


"Це робилося під наглядом фахівців і під певним кутом, щоб сам пам'ятник не пошкодити, - додав Білоцерківець. - Є недоробки комунальників, що вони не оточили стрічкою місце по периметру. Зараз на місце їдуть робітники і все встановлять. Роботи по демонтажу триватимуть. Зараз комунальники розбирають прибудову вручну, а потім бетонну основу знову будуть розбивати гідромолотом".


Радник мера Києва запевнив, що протягом двох днів територія біля ресторану буде приведена в належний вигляд. Також він для порівняння навів фотографії будівлі "до" і "після" зведення прибудови, а також після роботи комунальників.


Як повідомляв ONLINE.UA, біля станції метро "Позняки"  в Києві в ніч на 11 жовтня розгромили десятки МАФів.


Фото: ресторан "до" зведення прибудови / google maps

Фото: після зведення прибудови / facebook ресторану



Фото: Дмитро Білоцерківець



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?