Уродженець Донбасу зняв фільм про російську брехню щодо MH17: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Уродженець Донбасу зняв фільм про російську брехню щодо MH17: опубліковано відео

Уродженець Донбасу зняв фільм про російську брехню щодо MH17: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Уродженець міста Тореза на Донбасі Віталій Аудіцкас зняв фільм про російську брехню щодо збитого бойовиками ДНР в 2014 році  авіалайнера МН17.


Про це повідомляє ONLINE.UA Facebook російського політолога Михайла Тульського, який і оприлюднив відео.


"Уродженець того самого донецького міста, над яким був збитий малайзійський Боїнг (цьому місту України повернула назву Чистяково, а ДНР продовжує його іменувати на честь агента Кремля-Комінтерна Торезом), на чверть росіянин, на чверть українець і наполовину литовець Віталій Аудіцкас зняв хороший фільм про те, як Міноборони РФ кілька разів з твердою впевненістю в бойовому голосі висувало "версії", що прямо суперечать наступній "версії" того ж Міноборони РФ, а потім суперечить і третій "версії" все того ж Міноборони РФ", - написав Тульський.


"Загалом про те, як путінські військові браво, впевнено, не моргнувши оком і ні разу не почервонівши відмазуються від ними ж скоєного наймасовішого вбивства на Донбасі", - додав він.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії вийшла в продаж "кишенькова" книга, присвячена загибелі малайзійського авіалайнера MH17 на Донбасі, в якій головний герой, російський спецназівець, героїчно рятує полонених агентами СБУ офіцерів і не дозволяє збити пасажирський літак.


Також на російському пропагандистському телебаченні вийшла програма "Україна і Голокост. Час покаже", в якій  ведучий спробував зв'язати результати розслідування міжнародною групою авіакатастрофи Boeing 777 на Донбасі, збитого в 2014 році з російського "Бука", з діяльністю Степана Бандери   під час Другої світової війни .


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?