Бойовик ДНР розповів про тренування в Росії і військових РФ на Донбасі: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовик ДНР розповів про тренування в Росії і військових РФ на Донбасі: з'явилося відео

Бойовик ДНР розповів про тренування в Росії і військових РФ на Донбасі: з'явилося відео

На підконтрольній уряду території Донецької області затримали бойовика, який на боці бойовиків ДНР брав участь у  військовому конфлікті на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Службу безпеки України.


Було встановлено, що затриманий є жителем Добропілля і з квітня 2014 по жовтень 2016 роки воював на стороні терористів. При собі у нього виявили "військовий квиток ДНР" та інші "документи", які підтверджують участь чоловіка в бойових діях проти сил АТО.


За свідченнями бойовика, він був у банді "Схід", двічі проходив підготовку у військових навчальних центрах в Ростовській області, звідки повертався разом з військовослужбовцями РФ. "Вони їхали в Донецьк нам допомагати", - пояснив він. Також він брав участь в боях за Донецький аеропорт, селище Рідкодуб, здійснював диверсії.


Затриманий зізнався, що втік від бойовиків ДНР через брак грошей, і хотів повернутися додому, в Добропілля. Сепаратист зізнався і покаявся у скоєних злочинах, а також закликав всіх бойовиків скласти зброю.



За фактом інциденту правоохоронці відкрили справу за статтею про створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань, проте стаття може змінена на створення терористичної групи чи організації.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Донецькій області затримали бойовика ДНР, який прикривався жінкою і маленькою дитиною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?