Обвал стіни в школі під Києвом: з'явилися нові подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Обвал стіни в школі під Києвом: з'явилися нові подробиці і відео

Обвал стіни в школі під Києвом: з'явилися нові подробиці і відео
Джерело:  online.ua

Після  обвалу стіни в школі №6 у місті Васильків на Київщині  рятувальники евакуювали з будівлі понад 600 осіб.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС України.

"Здійснено евакуація 589 учнів і 42 осіб персоналу. За попередньою інформацією, жертв і постраждалих немає", - заявили в ДСНС.

Місце НП оточено силами Національної поліції.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено 10 одиниць пожежно-рятувальної та інженерної техніки, засоби малої механізації і близько 90 чоловік особового складу, три кінологічних розрахунку.

"Для нарощування сил приведено в готовність 100 чоловік особового складу та 15 одиниць аварійно-рятувальної техніки 1 Спеціального центру швидкого реагування. Для координації дій залучених сил і засобів створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, до якої увійшли представники ГСЧС, Національної поліції, місцевих органів влади і комунальних служб міста ", - відзначили в прес-службі.

Поліція відкриє кримінальне провадження за фактом обвалення фасадної частини школи №6 в Василькові, повідомив прес-секретар ГУ ПП в Київській області Микола Жукович.

"Так, зараз вирішуємо, за якою статтею відкриється кримінальне провадження. Поки говорити рано, я думаю, що за пару годин слідчі вже визначаться, за якою статтею справа буде внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - сказав Жукович.

Як повідомляв ONLINE.UA,  в центрі Києва невідомі розгромили ресторан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?