У бійців АТО знову втрати: названі сумні цифри
Категорія
Події
Дата публікації

У бійців АТО знову втрати: названі сумні цифри

У бійців АТО знову втрати: названі сумні цифри

За добу 10 жовтня в результаті бойових дій в зоні  АТО на Донбасі  загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України.


Про це в ході брифінгу заявив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


«За минулу добу внаслідок бойових дій двоє українських військових загинули, 8 отримали поранення, троє отримали контузію», - розповів Лисенко.


Нагадаємо,  на Маріупольському напрямку вже другу добу не припиняються обстріли позицій українських військовослужбовців. Раніше було відомо про одного загиблого бійця АТО і десятьох поранених.


Як повідомляв ONLINE.UA, волонтери InformNapalm виявили докази того, що  спецназівців Повітряно-повітряних військ Росії перекинули з Підмосков'я на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?