Росія водить за ніс бойовиків ДНР-ЛНР: з'явилося нове свідоцтво
Категорія
Події
Дата публікації

Росія водить за ніс бойовиків ДНР-ЛНР: з'явилося нове свідоцтво

Росія водить за ніс бойовиків ДНР-ЛНР: з'явилося нове свідоцтво
Джерело:  LB.ua

Російська сторона не має наміру виконувати дані  бойовикам ДНР і ЛНР  обіцянки про приєднання окупованих територій України, однак продовжує переконувати їх у зворотному.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  LB.ua.


Як зазначається в матеріалі видання, на нещодавньому  з'їзді "Союзу добровольців Донбасу" в Ростові  деякі бойовики ДНР і ЛНР почали відкрито висловлюватися про дискредитацію стратегії "руського миру" і питати, навіщо було необхідно стільки вбивств і руйнувань на Донбасі, якщо мети так і не були досягнуті. "Заявлені публічно мети СДД - соціальна допомога «сім'ям ветеранів війни в ЛДНР». Негласне ж завдання - тримати головорізів, які вже поднатаскані в боях, під контролем і постійним наглядом влади, щоб вони не надумали бешкетувати вже всередині Росії", - йдеться в статті.


Головною невиконаною обіцянкою РФ, на думку бойовиків, є приєднання окупованого Донбасу до Росії, як це було з Кримом. Між учасниками з'їзду поширили інформацію, що: "До кінця жовтня Росія визнає ЛДНР".


"Втім, близькі до АП РФ співрозмовники дану інформацію LB.ua не підтвердили: «нічого такого не буде». Мабуть, «вкидання» про визнання «ЛДНР» було зроблене, щоб знизити рівень агресії бойовиків хоча б на з'їзді. І так перед носом у найманців з'явилася чергова і недосяжна «морквина на витягнутій паличці»", - зазначає видання.


Як повідомляв ONLINE.UA,  після з'їзду бойовиків в Ростові відомий журналіст Денис Казанський висміяв роль російського міста у війні на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?