У Путіна пояснили відмову їхати до Франції: в мережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна пояснили відмову їхати до Франції: в мережі сміються

У Путіна пояснили відмову їхати до Франції: в мережі сміються
Джерело:  ТАРС

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що  російський лідер скасував візит до Франції  через заходи, що випали з програми.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

За словами Пєскова, Путін сам прийняв рішення відкласти поїздку в Париж.

"Справа в тому, що планувалися деякі заходи, пов'язані з відкриттям російського культурно-духовного центру, проведенням виставок. На жаль, ці заходи випали з програми, і тому президент прийняв рішення поки візит до Французької Республіки скасувати", - сказав прес-секретар президента РФ.

Він також додав, що Путін має намір дочекатися, коли його візит буде комфортним для президента Франції Франсуа Олланда.

"Ми дочекаємося, коли цей комфортний час настане, і президент знову розгляне можливість нанесення такого візиту в разі, якщо таке питання буде на порядку денному", - сказав Пєсков.

У мережі сміються.



Як повідомляв ONLINE.UA, 10 жовтня  Франсуа Олланд висловив сумніви щодо того, чи варто йому приймати російського президента.

Незважаючи на це, прес-секретар президента РФ  Дмитро Пєсков заявив про незмінність планів Володимира Путіна відвідати Париж для зустрічі з Франсуа Олландом.

Пізніше  глава французького МЗС Жан-Марк Еро робив заяву про те, що Франсуа Олланд буде говорити з Володимиром Путіним, тільки якщо президент РФ не буде брехати в обговоренні Сирії і українського Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?