Візовий режим з Росією: в МЗС розповіли про можливу "пастку" Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Візовий режим з Росією: в МЗС розповіли про можливу "пастку" Кремля

Візовий режим з Росією: в МЗС розповіли про можливу "пастку" Кремля
Джерело:  ICTV

Директор департаменту політики та комунікацій Міністерства закордонних справ Олексій Макєєв вважає, що в разі введення  візового режиму між Україною і Росією  українців, що працюють в РФ, можуть змусити змінити громадянство.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ICTV.


"В дипломатії є таке поняття як "взаємність". Очевидно, можна очікувати, що, по-перше, РФ введе візовий режим для українців. По-друге, ті мільйони українських громадян, які працюють в РФ і годують свої сім'ї, можуть зіткнутися з проблемами. Їх можуть змусити повернутися в Україну, отримати спочатку робочу візу, потім отримати дозвіл на працевлаштування", - підкреслив Макєєв.


Крім того, керівник департаменту політики та комунікацій МЗС України впевнений, що провокатори і російські агенти знайдуть спосіб потрапити в Україну і після введення візового режиму.


Нагадаємо, 3 жовтня спікер Верховної Ради України  Андрій Парубій висловив думку про те, що нардепи повинні розглянути питання введення безвізового режиму з Росією і нових санкцій проти РФ.


Як повідомляв ONLINE.UA, прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков попереджав, що  в разі введення Україною візового режиму з РФ, російський уряд "прийме ті рішення, які вважатиме необхідними в своїх інтересах".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?