Ватажок ДНР зробив гучну заяву про вибори і Росію
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР зробив гучну заяву про вибори і Росію

Ватажок ДНР зробив гучну заяву про вибори і Росію
Джерело:  РІА Новини

Ватажок так званої ДНР  Олександр Захарченко  заявив, що буде обговорювати дату проведення "виборів" на окупованих угрупованням територіях Донбасу з Росією.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"Що стосується конкретної дати, то ми обговоримо її з міжнародними посередниками, і перш за все з Росією. Зрозуміло, чекати до нескінченності ми не можемо - Мінські угоди Києву рано чи пізно доведеться дотримуватися. Це - безальтернативно. Якщо не може сам - хай попросить допомоги у своїх кураторів з-за океану. Американці... протягнуть потрібні закони через український парламент. А далі ми самі все зробимо", - зазначив бойовик.


Він зазначив, що після проведення так званих "праймеріз" "влада" ДНР готова до місцевих "виборів". "Тепер, після того, як ми з успіхом провели "праймеріз", ми можемо сміливо дивитися в майбутнє і заявляємо, що готові провести "вибори в місцеві органи влади" в будь-який момент... Так що тепер справа за українською стороною. Саме Київ гальмує процес і демонструє відсутність політичної волі до того, щоб виконати Мінські угоди і перейти до політичного врегулювання нашого з ним конфлікту", - заявив Захарченко.


Нагадаємо, так звані  "праймеріз" пройшли на окупованих ДНР і ЛНР територіях 2 жовтня.


Як повідомляв ONLINE.UA, колишній глава бойовиків ДНР  Ігор Стрєлков-Гіркін впевнений, що до участі в виборах терористи не допустили жодного не узгодженого кандидата.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?