"Замаскувалися": розвідка знайшла і сфотографувала нові танки бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

"Замаскувалися": розвідка знайшла і сфотографувала нові танки бойовиків ДНР

"Замаскувалися": розвідка знайшла і сфотографувала нові танки бойовиків ДНР
Джерело:  InformNapalm

Волонтерська аеророзвідка виявила скупчення танків бойовиків так званої ДНР, що порушують умови  Рамкового рішення по розведенню сил і засобів на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт  InformNapalm.


Знімки з безпілотника були оприлюднені 11 жовтня. На них видно, що танки терористів калібру 125 мм знаходяться всього в 14 км від лінії зіткнення, в той час як Рамкове рішення визначає для такого озброєння мінімальну відстань від лінії розмежування в 25 км.




Танки зафіксували за координатами: 48.296118, 38.109385. Волонтери підкреслюють, що за останні 10 днів це вже п'яте велике скупчення ворожого озброєння на Донбасі. До цього фіксували танки і САУ в Донецьку (15 км від лінії розмежування), танки в Роздольному (10 км), САУ 2С1 "Гвоздика" калібру 122 мм в Новоазовську (17 км). У населеному пункті Врубівський на відкритому майданчику розмістився цілий артилерійський дивізіон бойовиків.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Роздольному Донецької області волонтери виявили два танка 125 мм калібру і близько 12 одиниць броньованої техніки  з так званого "військторгу" президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?