Скільки держслужбовців подадуть е-декларації: названі вражаючі цифри
Категорія
Політика
Дата публікації

Скільки держслужбовців подадуть е-декларації: названі вражаючі цифри

Скільки держслужбовців подадуть е-декларації: названі вражаючі цифри
Джерело:  online.ua

У 2016 році електронні декларації повинні подати 50 тисяч держслужбовців, а у 2017 році - 800 тисяч, кажуть в Міністерстві юстиції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням  ЛІГА.net.
На засіданні уряду міністр юстиції Павло Петренко зазначив, що Україна запускає новий процес превенції корупції та моніторингу стилю життя співробітників різних відомств.
"У цьому році повинні подати декларацію близько 50 тисяч держслужбовців, які займають відповідальні посади. У наступному році - до 800 тисяч держслужбовців, які приєднаються до системи електронного декларування", - сказав він.
Глава Мін'юсту також виступив з пропозицією. "За умисне порушення законів в частині надання недостовірних відомостей чиновниками - у мене є пропозиція. Для того, щоб зняти побоювання і зауваження, і дати можливість правоохоронним органам ефективно працювати і залучати до відповідальності чиновників, є пропозиція провести спільну нараду з НАБУ і ГПУ", - сказав він, додавши, що Мін'юст також готовий взяти участь в цій нараді.
Петренко також нагадав, що в кінці жовтня завершується термін подачі чиновниками електронних декларацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?