Олланд буквально "потоптався" по Путіну і назвав умову зустрічі
Категорія
Світ
Дата публікації

Олланд буквально "потоптався" по Путіну і назвав умову зустрічі

Олланд буквально "потоптався" по Путіну і назвав умову зустрічі

Президент Франції Франсуа Олланд прокоментував напруженість останнього часу між Москвою і Парижем і пояснив, після чого  російський президент Володимир Путін скасував поїздку до Франції.


Про це він розповів на пленарному засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".


В рамках візиту до Франції Путін планував відвідати безліч офіційних заходів, при цьому планувалося, що Олланд буде супроводжувати його на них. "Президент Путін мав найближчим часом відвідати Париж. У нього було заплановано чимало подій: відкриття російського культурного центру, інше. Я не збирався його супроводжувати в цих поїздках", - підкреслив він.


"Я повідомив Путіну, що розглядаю можливість такого візиту тільки в разі, якщо ми можемо говорити про Сирію. Тільки про Сирію. Але він вирішив відкласти цей візит, - зазначив Олланд. - Я в будь-який момент готовий зустрітися з президентом Путіним, коли він вважатиме це за необхідне".


Нагадаємо, прес-секретар Путіна  Дмитро Пєсков пояснив відмову російського президента від поїздки "заходами, що  випали з програми ".


Як повідомляв ONLINE.UA, також на засіданні ПАРЄ  Франсуа Олланд заявив про відповідальність Росії за нестабільну ситуацію на сході України і назвав проведення місцевих виборів на Донбасі ключовою умовою стабілізації конфлікту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?