Порошенко розкритикував важливий для українців показник
Категорія
Економіка
Дата публікації

Порошенко розкритикував важливий для українців показник

Порошенко розкритикував важливий для українців показник
Джерело:  interfax.com.ua

Президент України  Петро Порошенко  незадоволений темпами легалізації заробітних плат в Україні, незважаючи на скорочення єдиного соціального внеску.


Про це він заявив у вівторок, 11 жовтня, на засіданні Ради регіонального розвитку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".


"Я можу сказати, що я не повністю задоволений процесом легалізації зарплат. Ми прийняли дуже непросте рішення, коли істотно скоротили єдиний соціальний внесок, передбачаючи, що ту економію, яку бізнес отримав, не доплачуючи податок державі, в повному обсязі буде виплачено на руки людям", - зазначив Порошенко.


Глава держави вважає, що після зменшення навантаження на заробітну плату в більшості випадків економія власників підприємств перевищує розмір підвищення зарплат. "Але процес іде, і я впевнений, що ми зможемо досягти результату", - оптимістично додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Петро Порошенко запевнив, що поки не планує оголошувати сьому хвилю часткову мобілізацію в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?