Війна вже просочується в Київ: з'явився яскравий приклад
Категорія
Події
Дата публікації

Війна вже просочується в Київ: з'явився яскравий приклад

Війна вже просочується в Київ: з'явився яскравий приклад
Джерело:  online.ua

Волонтер Діана Макарова розповіла, що зустрічаючи в Києві людей, що повернулися із зони АТО на Донбасі, приходить розуміння, що війна поступово просочується і в мирні міста.
Про це вона розповіла в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Ми ж бачимо, що відбувається з хлопцями після того, як вони повертаються. Бачимо, що їх треба захищати - перш за все від самих себе. Їх треба захищати від суспільства. Коли я повертаюся з рейсу, з тієї ж розстріляної промзони, з Попасної, якій недавно дісталося непоганим калібром - я бачу мирне місто, безтурботних людей, які, здавалося б, такі далекі від війни. І ти думаєш: люди, як ви можете? Як вам донести просту істину - йде війна?", - каже волонтер.
За її словами, війна за 2,5 року вже сильно просочилася в усі мирні міста України.
"І раптом ти зустрічаєшся поглядом з людиною - і відразу розумієш, що це дембель або відпускник. Ти вихоплюєш з натовпу точно такі очі, які, можливо, вони є у тебе, і розумієш, що Київ-то - не такий безтурботний, як здається. Що війна просочується, просочується ... І якщо вона так сильно просочилася за 2,5 року, що ж буде, якщо вона затягнеться?", - розповіла Макарова.
Більше  читайте в інтерв'ю Діани Макарової ONLINE.UA: За два роки на Донбасі було шість "Іловайських котлів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?