Відомий репер покинув Ріанну заради молодої моделі: з'явилося фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий репер покинув Ріанну заради молодої моделі: з'явилося фото

Відомий репер покинув Ріанну заради молодої моделі: з'явилося фото
Джерело:  spletnik.ru

У мережі з'явилася інформація, що канадський репер Дрейк і барбадоська співачка Ріанна розійшлися.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Сплетник".
"Наразі Ріанна і Дрейк бачать поруч з собою інших людей. Хоча вони як і раніше продовжують любити один одного. Вони завжди будуть близькими. Можливо, коли-небудь РіРі і Дрейк і будуть разом, але точно не сьогодні", – повідомив журналістам інсайдер, найближенний до близького оточення артистів.
Окрім цього, стало відомо, що 29-річний репер вже знайшов заміну своїй 28-річній екс-коханій. Нею стала 19-річна модель Індія Лав, що здобула популярність за рахунок свого акаунту в Instagram. Сьогодні на сторінку дівчини підписано більш ніж 2,5 мільйони чоловік.


Индія Лав
Ріанна, у свою чергу, в нових стосунках поки що помічена не була, однак залишила на своїй сторінці в соцмережі наступний коментар:
"Ніхто з моїх колишніх так і не одружився і, у принципі, не може похвалитися щасливими стосунками, тому з усією впевненістю можу заявити, що проблема була точно не в мені".
Нагадаємо, що Дрейк і Ріанна знайомі більше семи років і двічі відновлювали свої стосунки. Так, в липні цього року вони зійшлися, але довгий час приховували свій роман. Публічно про свої почуття репер заявив на церемонії вручення нагород MTV VMA, коли прямо на сцені зізнався співачці в коханні.
Как сообщал ONLINE.UA, ранее Рианна презентовала фантастическое видео на песню Sledgehammer, в котором предстала в инопланетном образе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?