Нову дружбу Путіна з Ердоганом висміяли смішною карикатурою
Категорія
Світ
Дата публікації

Нову дружбу Путіна з Ердоганом висміяли смішною карикатурою

Нову дружбу Путіна з Ердоганом висміяли смішною карикатурою
Джерело:  online.ua

Після  підписання міністрами Туреччини і Росії міжурядової угоди про будівництво газопроводу "Турецький потік"  в мережі згадали роботу російського ілюстратора-карикатуриста Віталія Подвіцького, в якій яскраво описані етапи відносин між президентом РФ Володимиром Путіним і президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


Переговори Володимира Путіна і Реджепа Ердогана пройшли 10 жовтня, і в їх результаті лідери держав домовилися про знижку на газ для Туреччини і прискорення темпів будівництва газопроводу.


Користувачі соцмереж посміялися над послідовністю і сталістю рішень лідера Росії Путіна. За пару годин публікації карикатура, яка відображає всі метання президента РФ, зібрала понад сотню "лайків" і "ретвітів".



m.k.v .: "При цьому рима турки-при**рки так і залишилася в лексиконі нації, що пишається своєю культурою".


Мuд Роіссі: "П - Послідовність".


Юрген Хурензон: "П - Подвіцький, людина з гумовим хребтом".


Олег Землянський: "Це пІдобір якийсь! Прямо не знає, в яку позу встати..."


Як повідомляв ONLINE.UA,  після зняття Володимиром Путіним продуктового ембарго з частини продукції Туреччини в мережі пожартували, що у них в спині вже місця для ножів немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?