Мережу обурили українські митники, які обікрали турка: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Мережу обурили українські митники, які обікрали турка: опубліковано фото

Мережу обурили українські митники, які обікрали турка: опубліковано фото

У міжнародному аеропорту Запоріжжя громадянин Туреччини при проходженні митних процедур не заявив про наявність у нього 800 доларів, тому митники, виявивши гроші, забрали їх у нього.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Українські новини".

Під час проведення митного контролю рейсу "Анталія - ​​Запоріжжя" один з пасажирів обрав спрощений варіант проходження митних процедур. При проходженні "зеленого коридору" він заявив митникам, що не має при собі і в своєму багажі предметів, що підлягають письмовому декларуванню, а також заборонених або обмежених до ввезення.

Однак під час огляду особистих речей у громадянина Туреччини митники виявили 800 доларів США або 20,7 тисячі гривень за курсом НБУ. На цей рахунок він не заявив ні в письмовій, ні в усній формі.

За даним фактом Запорізькою митницею ДФС складено протокол про порушення митних правил за ознаками, передбаченими ст. 471 Митного кодексу України. Предмети правопорушення вилучено митницею. За незаконно провезені долари порушнику доведеться ще оплатити 1700 гривень штрафу, адже санкція цієї статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і конфіскацію предметів правопорушень.


Відзначимо, що прес-служба територіальних органів УКРІНФОРМ в Запорізькій області видалила цю новину, яка була у них на сайті.

У мережі обурені.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Міністерство інфраструктури України відклало перейменування міжнародного аеропорту "Бориспіль", оскільки колектив виступив проти присвоєння аеропорту імені знаменитості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?