Скандальний Лоза назвав найкращий гурт у світі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Скандальний Лоза назвав найкращий гурт у світі

Скандальний Лоза назвав найкращий гурт у світі
Джерело:  360tv.ru

Російський співак Юрій Лоза, який останнім часом виступає в ролі критика, назвав свій улюблений гурт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "360".
Співак відзначив, що у музичних колективів за довгий час існування бувають різні періоди. Наприклад, один й той же гурт в одні моменти подобається, а в інші– не торкає.
"Мої улюбленці Little River Band з 1982 по 1985 рік були кращим гуртом світу. Після цього пішов Джон Фарнем у сольну кар'єру і досі гурт той, що існує абсолютно нецікавий. Якщо ви берете Deep Purple, то беріть різні періоди і дивіться, який з них вам подобається більше. Там мінявся склад, мінялися різні напрями, вони грали різну музику", — пояснив Лоза.
Різні періоди спостерігалися і в Led Zeppelin, - відзначив співак.
"У 1979 Джіммі Пейдж вже банальне соло не зміг зіграти на студії, просто вже були каша, розмазня через свою наркоту і так далі. Отже говорити однозначно, що подобається то або то неможливо", — сказав виконавець.
Зі слів Лози, це стосується і сольних артистів. Співак пройшовся і по творчості Алли Пугачової.
"Якщо в молодості у співачки був голос, то сьогодні вона працює лише на харизмі", — сказав він.
"Не можна бути вокалістом все життя однаковим, для цього треба підтримувати себе в такому тонусі, як підтримують себе оперні співаки. У мене син — оперний співак, він весь час замотаний у шарфику, молочко і так далі, він не дозволяє собі того, що дозволяють собі естрадні артисти. А потім дивишся, начеб естрадний артист був хороший, а потім зв'язки зірвав собі — і як до нього відноситися, а він живе і живе, і співає і співає", — додав музикант.
Нагадаємо, Юрій Лоза вже виступав з критикою в адресу Сергія Шнурова. Після виходу кліпу гурту "Ленінград" на пісню "В Питере — пить", Лоза назвав Шнура "естрадним бомжом".
Також співак розкритикував легендарні рок-гурти Led Zeppelin, Rolling Stones і співачку Земфіру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?