Росія відкрито готується до війни: в соцмережах обговорюють вимогу для чиновників РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія відкрито готується до війни: в соцмережах обговорюють вимогу для чиновників РФ

Росія відкрито готується до війни: в соцмережах обговорюють вимогу для чиновників РФ
Джерело:  Знак

В адміністрації президента Росії Володимира Путіна неформально рекомендували російським чиновникам повернути в країну дітей, які навчаються за кордоном.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Знак.
П'ять співрозмовників видання, яких неформальне прохання з адміністрації президента РФ зачіпає безпосередньо, розповіли, що повернути дітей рекомендували не чекаючи закінчення навчання, а шляхом переведення нащадків до російських вузів. На батьківщину також повинні повернутися батьки чиновників і депутатів, якщо старше покоління сім'ї з якихось причин проживає за кордоном, не втративши громадянство РФ.
Відзначається, що рекомендація торкнеться всіх: від співробітників самої адміністрації, а також адміністрацій регіонів, до депутатів всіх рівнів. Не уникнуть нової повинності навіть працівники державних корпорацій. По словами джерела видання, тим, хто почекає з виконанням негласного прохання, нагадають про вже відомі випадки, коли перебування найближчих родичів серед молодшого або старшого покоління за кордоном ставало фактором, який ускладнює подальшу кар'єру в державному секторі. За його словами, за останні місяці йому стало відомо про декілька таких випадків.
У соцмережах відзначили, що такими "рекомендаціями" Росія почала готуватися до війни.








Як повідомляв ONLINE.UA,  губернатор Санкт-Петербурга затвердив продовольчий норматив, який гарантує отримання жителями російського міста 300 грамів хліба на добу протягом 20 днів у разі війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?