Знаменитий російський поет зробив скандальну заяву про поїздку в Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Знаменитий російський поет зробив скандальну заяву про поїздку в Україну

Знаменитий російський поет зробив скандальну заяву про поїздку в Україну
Джерело:  Гордон

Знаменитий російський поет Євген Євтушенко заявив, що не збирається приїжджати в Україну, тому що впевнений, що його виступ бойкотуватимуть.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Гордон.
На питання чи планує він найближчим часом виступити в Україні поет відповів:
"Мені не страшно, але... як би сказати... Я впевнений, у вас тут же організують дуже добре підготовлене бойкотування або демонстрації проти мене. Знайдуться такі люди. Мені це буде дуже неприємно", - сказав Євтушенко.
Поет також заявив, що хоче, щоб український і російський народи знову об'єдналися.
"Деякі українці були на боці Гітлера, ці люди мені глибоко огидні. Мені не подобається, що у вас реабілітують тих, хто співпрацював з фашистським режимом. Це страшна людська й історична помилка! Але треба налагоджувати відносини, тому що ллється кров! Її і так досить пролилося на Майдані, вона ллється до сих пір. На мій творчий вечір приїжджала поетеса з Донецька. Хороша дівчинка, пише, як страшно їй жити кожен день. Я хочу воскресити поняття братства! І те, що я пишу - це повернення до пушкінського бачення майбутнього: "він говорив про часи прийдешні, коли народи, звади забувши, у велику родину з'єднаються". Ось ця мета раптом у багатьох людей зникла, залишилася тільки ворожнеча один до одного!", - сказав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Росії  Володимир Путін насмішив користувачів мережі словами про російського поета Михайла Лермонтова, томик творів якого нібито лежить у нього на столі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?