Масовані обстріли під Маріуполем: з'явилися нові фото і подробиці про поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Масовані обстріли під Маріуполем: з'явилися нові фото і подробиці про поранених

Масовані обстріли під Маріуполем: з'явилися нові фото і подробиці про поранених
Джерело:  УНН

Українські військові, які отримали поранення в результаті  атаки бойовиків ДНР на Маріупольському напрямку, розповіли, що мінометний обстріл не припинявся довгий час.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.
10 жовтня в Маріупольську лікарню швидкої медичної допомоги надійшло 14 бійців ЗСУ. Всі вони отримали поранення в результаті мінометного обстрілу.
"Поки нас поранених вивозили, нас продовжували обстрілювати. Я думаю, прилетіло з боку Саханки. Летіло все - і 80 мм, і 120 мм, і з БМП стріляли, і з кулеметів. Перемир'я немає... його і не було. З нашої боку є. З їхнього - жодного разу ще не бачив. Це вже друга ротація у мене тут, перемир'я від терористів - я його не бачив", - розповів поранений боєць.
У вівторок, 11 жовтня, до Маріупольської ЛШМД надійшло ще двоє військових. Поки невідомо, з яких вони позицій. За словами медиків, стан обох бійців важкий. Їх оперують уже більше 3 годин.
Також повідомляється, що в результаті мінометного обстрілу загинули двоє українських військових.
Як повідомляв ONLINE.UA,  7 жовтня в штабі АТО заявили про успішне розведення українських військ і підрозділів бойовиків на Маріупольському напрямку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?