У Дніпрі спіймали небезпечного сепаратиста: СБУ показала відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Дніпрі спіймали небезпечного сепаратиста: СБУ показала відео

У Дніпрі спіймали небезпечного сепаратиста: СБУ показала відео

Служба безпеки України затримала жителя Дніпра, який за завданням російських спецслужб вів в одній з інтернет-спільнот активну антиукраїнську пропаганду.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"47-річний адміністратор однієї з радикальних інтернет-спільнот поширював і репостив підготовлені спецслужбами РФ сепаратистські матеріали, спрямовані на загострення суспільно-політичної обстановки в області, провокування масових акцій протесту, пропагував входження Дніпропетровської області до складу Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що пропагандист "руського миру" інформував своїх кураторів про настрої серед населення і готовність до протестних акцій, пов'язаних з підвищенням тарифів на комунальні послуги. Також він вивчав можливість організації проплачених російською стороною мітингів. Під час проведення обшуку співробітники спецслужби вилучили у нього телекомунікаційне обладнання з доказами протиправної діяльності.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Як повідомляв ONLINE.UA,  СБУ затримала на Донбасі двох бойовиків так званої ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?