Поруч з Кримом сталася смертельна НП з російським краном
Категорія
Події
Дата публікації

Поруч з Кримом сталася смертельна НП з російським краном

Поруч з Кримом сталася смертельна НП з російським краном
Джерело:  online.ua

У Керченській протоці під час буксирування з порту "Кавказ" в Краснодарському краї РФ в  окупований Севастополь  затонув плавучий підйомний кран, загинули щонайменше двоє робітників.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".


"О 3:40 при буксируванні з порту "Кавказ" в Севастополь в складних погодних умовах затонув плавучий кран, двох з семи робочих врятувати не вдалося", - заявило джерело агентства.


За його словами, всього на борту знаходилися семеро людей, п'ятеро з яких вдалося евакуювати, а двоє, за попередніми даними, затонули разом з краном.


Співрозмовник також зазначив, що глибина моря, де сталася надзвичайна подія, становила близько 90 метрів.


Джерело також повідомило, що в даний час робиться комплекс заходів для організації пошуково-рятувальних робіт, однак роботи ускладнюють складні погодні умови.


За інформацією кримських окупаційних надзвичайних служб, НП сталася в районі анексованої Ялти - в Лівадії в 4 км від берега.


У свою чергу РІА Новини з посиланням на так зване «ГУ МНС Криму» повідомляє, що на борту затонулого крана знаходилися вісім осіб, при цьому троє членів екіпажу вважаються зниклими без вести. Крім того, за даними кримського окупаційного відомства, кран буксирували до Керчі.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі опубліковано відео, на якому будівельники, зайняті на роботах зі зведення мосту через Керченську протоку, що просувається президентом Росії Володимиром Путіним, скаржаться на те, що не отримують зарплату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?