Поранення одіозного екс-регіонала на полюванні насмішило соцмережі: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

Поранення одіозного екс-регіонала на полюванні насмішило соцмережі: з'явилося фото

Поранення одіозного екс-регіонала на полюванні насмішило соцмережі: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Народний депутат України від фракції Опозиційного блоку,  колишній регіонал та губернатор Харківської області Михайло Добкін  був поранений прикладом власної рушниці під час санітарного відстрілу тварин, які можуть розносити африканську чуму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter депутата.


«Африканська чума б'є по переніссю! Намагався брати участь в санвідстрілі. Приціл був за чуму. Хто мисливець - той зрозуміє», - написав він.
Варто зазначити, що подібні поранення на полюванні отримують внаслідок віддачі від пострілу, коли приклад рушниці вискакує з рук і б'є по обличчю.
Також депутат виклав своє фото, на якому видно, як по його почервонілому і розпухлому носі стікає крапля крові.



У свою чергу, користувачі соціальних мереж безжально висміяли Добкіна і нагадали про долю його попередника, народного депутата Євгена Кушнарьова, який під час полювання отримав смертельне поранення.











Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  генпрокурор Юрій Луценко, коментуючи масштабні обшуки в Харкові у справі про махінації з землею, запевнив, що "далі буде цікавіше", і натякнув на причетність до справи низки народних депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?