ЄС готує новий сумний "сюрприз" для Росії: з'явилися гучні деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

ЄС готує новий сумний "сюрприз" для Росії: з'явилися гучні деталі

ЄС готує новий сумний "сюрприз" для Росії: з'явилися гучні деталі

Євросоюз має намір ввести нові санкції проти Росії за її дії, що призвели до погіршення ситуації в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Wall Street Journal, який в свою чергу посилається на власні джерела.
За даними видання, мова йде про обмежувальні заходи стосовно російських чиновників, але поки що ані США, ані Євросоюз не давали формальних розпоряджень про підготовку «чорного списку».
У той же час, американські та європейські дипломати активно обговорюють його можливі параметри.
Тим часом, джерела авторитетного видання The Financial Times розповіли, що в новий список санкцій можуть увійти до 12 російських офіційних осіб.
Крім того, деякі німецькі політики заявили про необхідність введення нових економічних санкцій проти Росії, в тому числі і заборону на поставку технологій подвійного призначення і заморозку проекту газопроводу «Північний потік 2»
Питання про нові санкції проти РФ поки не стоїть на порядку денному засідання глав МЗС країн-членів ЄС, запланованого на 17 жовтня, однак якщо бомбардування сирійського Алеппо триватимуть, а ситуація в Сирії погіршиться - пропозиція про посилення санкцій «серйозно обговорюватиметься.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі були опубліковані шокуючі кадри наслідків російських бомбардувань оточеного сирійського Алеппо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?