Хапав за сідниці і цілував: все більше жінок розповідають про нахабства Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

Хапав за сідниці і цілував: все більше жінок розповідають про нахабства Трампа

Хапав за сідниці і цілував: все більше жінок розповідають про нахабства Трампа
Джерело:  People

В США набирає оборотів скандал довкола кандидата в президенти Дональда Трампа, якого звинувачують в сексуальних домаганнях вже чотири жінки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на американське видання People.
Зокрема, журналістка видання, Наташа Стойнофф, розповіла, як під час підготовки репортажу про першу річницю шлюбу Дональда і Меланії Трамп в наприкінці 2015 року мільярдер притиснув дівчину до стіни і почав її цілувати.
Дівчина розповіла, що намагалася вирватися, і їй це вдалося лише після того, як в кімнату зайшов дворецький.
У свою чергу, представники Трампа стверджують, що історія журналістки сфабрикована і не має відношення до дійсності.
Тим часом, мешканка штату Флорида Міні Макгілліурей в інтерв'ю The Palm Beach Post заявила, що в 2003 році Трамп схопив її за сідницю під час концерту.
Жінка, якій тоді було 23 роки, розповіла, що інцидент трапився, незважаючи на присутність майбутньої дружини мільярдера Меланії.
Також вона додала, що рішення розповісти пресі про цей випадок з'явилося у неї після того, як Трамп завив на дебатах 9 жовтня, що ніколи не допускав домагань до жінок і не цілував їх без їх згоди.
Нагадаємо, раніше у мережі з'явилися заяви ще двох жінок, які розповіли про нахабні приставання нинішнього кандидата в президенти США.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше голова МЗС Росії Сергій Лавров, у вівдповідь на прохання американської журналістки прокоментувати скандал довкола Трампа, відповів нецензурною лайкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?