Київську владу засмутили щодо заборони продавати алкоголь вночі: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Київську владу засмутили щодо заборони продавати алкоголь вночі: опубліковано відео

Київську владу засмутили щодо заборони продавати алкоголь вночі: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Ярослав Матюшин пояснив, чому  заборона продажу алкоголю в нічний час  є помилкою для влади Києва.
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Тут є два аспекти. Перший - скажу, грунтуючись чисто на особистому досвіді Маріуполя, де така ж заборона діє з самого початку війни, з осені 2014 року. Тільки він там не з 23, а з 20:00 до 10 ранку, тобто, ще жорсткіше. Хлопці, я просто ділюся своїм досвідом: якщо КМДА думає, що таким чином зменшить кількість бухарів на вулицях, вона дуже сильно помиляється", - сказав блогер.
Матюшин вважає, що подібні обмеження тільки викликають роздратування.
"Тепер - аспект номер два. Мене, як волелюбного громадянина, дуже сильно кумарить, коли мене хтось намагається в чомусь обмежити, якщо це не передбачено законом. Ця заборона не передбачена законом. Завтра КМДА видасть закон, який забороняє, я не знаю, какати зі смартфоном в руках на унітазі. Розумієте? А через півроку вони яку-небудь введуть комендантську годину. Тому особисто я вважаю, що цей указ - фігня, що їм треба його швидше скасовувати", - зазначив він.



Більше  дивіться у відеоблозі Ярослава Матюшина на ONLINE.UA: Дві причини, за якими в Києві не можна забороняти продаж алкоголю вночі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?