Звільнений з полону бойовиків Жемчугов вразив силою духу
Категорія
Події
Дата публікації

Звільнений з полону бойовиків Жемчугов вразив силою духу

Звільнений з полону бойовиків Жемчугов вразив силою духу
Джерело:  online.ua

У мережі зворушені почуттям гумору і силою духу  Володимира Жемчугова, звільненого з полону бойовиків так званої ЛНР.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook активіста Геннадія Афанасьєва, який був звільнений з російської в'язниці.


«Володимир Жемчугов неймовірний, навіть після того, що з ним зробив російський агресор, він не втрачає почуття гумору», - написав Афанасьєв.


«Уявляєш, мої протези коштують по 25 тисяч євро на руку, це ж у мене буде по ауді на кожній!)», - процитував Жемчугова Афанасьєв.


Відзначимо, Володимир Жемжугов і Геннадій Афанасьєв, звільнені з російського полону, увійшли до складу української делегації на сесії Парламентської асамблеї ради Європи


Olena Vasheka: Цей хлопець дуже сильний духом! Все буде добре, він впорається!


Ольга Кузьміна: Геннадій, ви обидва неймовірні. Пишаємося вами і ще багатьма своїми співвітчизниками.


Nelya Ostapiv: Він того вартий!


Наталія Кравцова: Дай Боже його дружині сил!


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Жемчугов розповів про розмову зі скандальним кремлівським пропагандистом Гремом Філіпсом, під час якої українцеві вдалося не піддатися на провокацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?