Нема пальчиків - нема пенсії: в мережі висміяли бойовика ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Нема пальчиків - нема пенсії: в мережі висміяли бойовика ДНР

Нема пальчиків - нема пенсії: в мережі висміяли бойовика ДНР
Джерело:  online.ua

У Інформаційних військах України, які є проектом очолюваного Юрієм Стецем Міністерства інформаційної політики, посміялися над бойовиком ДНР: після втрати обох рук псевдореспубліка не хоче платити йому пенсію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter ІнфоВійська.


Бойовик ДНР на ім'я Олексій Замай на своїй сторінці в соцмережі ВКонтакте розмістив кілька постів, в яких розповів, що на війні на Донбасі позбувся обох рук, і просить допомогти йому з протезуванням, бо у нього маленька дочка, яку він хотів би за ручку відвести в садок.


"Сьогодні хотів отримати свою мізерну пенсію. Мені кажуть, що по адресній довідці вже не можна отримувати, треба паспорт в паспортному столі. Кажуть, щоб зробити паспорт, треба відбитки. У мене немає рук. Нема рук - немає пенсії. Як жити? Як продукти купувати? Бог його знає. Замкнуте коло в голові. Думки: ось це лох довоювався, як жити може, хто підкаже", - написав чоловік.


"Втратив руки на Донбасі терористові" ДНР "в РФ відповіли: немає пальчиків - немає паспорта і пенсії", - коментують пост сепаратиста в "ІнфоВійськах".




В мережі сміються.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  у Стеця посміялися над черговим проколом російської пропаганди, який на цей раз пов'язаний з розслідуванням катастрофи малайзійського лайнера МН17 над Донбасом в 2014 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?