Російські силовики ведуть бій на Кавказі: соцмережі кепкують щодо "ополченців"
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські силовики ведуть бій на Кавказі: соцмережі кепкують щодо "ополченців"

Російські силовики ведуть бій на Кавказі: соцмережі кепкують щодо "ополченців"
Джерело:  L!fe #шоу

На Кавказі, в Кабардино-Балкарії, спеціальні поліцейські підрозділи проводять спецоперацію з ліквідації групи бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.


У Чегенскому районі республіки введено режим КТО.


"Керуючись вимогами Федерального закону № 35-ФЗ від 6 березня 2006 року "Про протидію тероризму", з метою припинення та розкриття терористичного акту, мінімізації його наслідків і захисту життєво важливих інтересів особистості, суспільства і держави, начальником УФСБ Росії по КБР Олегом Усовим прийнято рішення про проведення з 21:15 мск 13 жовтня контртерористичної операції і введення правового режиму КТО на частині території Чегемского муніципального району КБР, в межах адміністративних кордонів населених пунктів Яник, Мир, Кам'янка, Шалушка", - сказали ТАСС в оперативному штабі республіки.


В період проведення КТО аж до особливого розпорядження на зазначеній території буде діяти ряд спеціальних заходів і тимчасових обмежень.


Джерело в правоохоронних структурах республіки повідомило журналістам, що на цьому місці йде бойове зіткнення.


"За попередніми даними, на місці знищені кілька бойовиків", - сказало джерело.


Соцмережі збуджені.



Як повідомляв ONLINE.UA, адвокат затриманого в Москві українського журналіста Романа Сущенко  Марк Фейгін заявив, що його не випускають з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?