Війна на Донбасі: з'явився важливий сигнал щодо дій Росії
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: з'явився важливий сигнал щодо дій Росії

Війна на Донбасі: з'явився важливий сигнал щодо дій Росії
Джерело:  online.ua

Український журналіст  Олександр Михельсон  уважає, що Росія, посилюючи войовничу риторику щодо Заходу, насправді змушена утримуватися від агресивних дій, в тому числі і на Донбасі, що, безумовно, на руку Україні.


Про це Міхельсон сказав у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.


"Президент Росії Путін посилив войовничу риторику щодо Заходу, заявивши про необхідність компенсації за санкції, про відмову від співпраці з утилізації плутонію з США, даючи зрозуміти, що по Сирії його позиція залишається, скажімо так, непоступливою", - констатував журналіст.


За його словами, така риторика Кремля - ​​позитивний сигнал для України.


"Поки Путін цим домігся абсолютно зворотного ефекту. Як буде далі - сказати важко, хоча сигнали, безумовно, позитивні. І позитивні вони не в тому сенсі, що ми маємо велику зловтіху від проблем Росії. І, тим більше, не від того, що російські проблеми будуть якось сприяти нашому економічному зростанню або політичної стабільності. Це речі пов'язані, але досить побічно", - сказав Міхельсон.


"Однак ці сигнали, з одного боку, стримують Росію від реального продовження агресії, і саме те, що керівництво стає агресивнішим на словах, демонструє, як показує практика, що воно змушене утримуватися від агресивних дій", - додав він.



Повний текст блогу  читайте на ONLINE.UA: Путін серйозно програв, але в Україні помітили "зраду".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?