Все божевілля сучасної Росії висміяли одним фото з магазину
Категорія
Світ
Дата публікації

Все божевілля сучасної Росії висміяли одним фото з магазину

Все божевілля сучасної Росії висміяли одним фото з магазину
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах сміються над фотографією з Росії, на якій зображена незвичайна реклама магазину «Доктор мед».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського блогера Кирила Шрайбера.


«Олена Малишева гірше Обами», - прокоментував опубліковане фото Шрайбер.


«Вхід в магазин «Доктор мед» суворо заборонений Олені Малишевої за необ'єктивні і продажні заяви на 1 каналі ТВ», - сказано в рекламі магазину «Доктор мед».


«Цукор краще меду? Натуральний російський квас гірше кока-коли? Натуральна зернова кава гірше розчинної?», - обурюються автори рекламного тексту і повідомляють, що всі ці продукти входять до складу так званої «Дієти Малишевої».


На плакаті також відзначається. що вхід в магазин строго заборонений президенту США Бараку Обамі, лідеру Туреччини Реджепу Тайіпу Ердогану як «відповідні санкції».


Вхід в магазин також заборонений «футбольним фанатам».


Відзначимо, що Олена Малишева - популярна ведуча програми про здоров'я на російському телебаченні, відома своєю прихильністю до нетрадиційної і антинаукової медицини.



Раста Растаманов: Таке відчуття, що Обама, Ердоган і англійські футбольні фанати до цього тут в черзі за медом стояли.


Богдан Богданов: Ердогана, вже, напевно, викреслять.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в Росії на замовлення Адміністрації президента Володимира Путіна виготовляють олов'яних солдатиків у вигляді соратників російського лідера, даний факт насмішив користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?