Шнурова викрили в боягузтві через Україну
Категорія
Культура
Дата публікації

Шнурова викрили в боягузтві через Україну

Шнурова викрили в боягузтві через Україну
Джерело:  apostrophe.ua

Відомий журналіст і музичний критик Артемій Троїцький заявив, що скандальний виконавець  Сергій Шнуров  злякався дати концерт в Україні, оскільки зараз він є найкасовішим артистом в Росії і не хоче втратити репутацію.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "Апостроф".


"Я не вважаю, що артисти взагалі мають на аудиторію якийсь особливий вплив. Слава Богу, в Росії є багато талановитих і чесних музикантів, і, наскільки мені відомо, всі або майже всі вони виступають в Україні і роблять це із задоволенням. Я маю на увазі і Гребенщикова з "Акваріумом", і Макаревича з "Машиною часу" й іншими його колективами, і Юру Шевчука з "ДДТ", - констатував Троїцький.


"Думаю, що цих артистів цілком достатньо. А те, що не поїхав Шнуров з групою "Ленінград", ну так він державний улюбленець і природно, що злякався. До чого йому ці проблеми, якщо він зараз фактично найкасовіший артист в Росії?" , - додав він.


Як повідомляв ONLINE.UA, в липні Андрій  Макаревич виступив на одній сцені з Джамалою на фестивалі Atlas Weekend в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?