У Києві зафіксували дуже небезпечного водія: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві зафіксували дуже небезпечного водія: опубліковані фото

У Києві зафіксували дуже небезпечного водія: опубліковані фото
Джерело:  ДТП.kiev.ua

Київські водії звернули увагу на небезпечну поведінку водія іномарки Audi, який ввечері 14 жовтня порушив найважливіші правила дорожнього руху на жвавій ділянці дороги у центрі міста.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  dtp.kiev.ua.
«Дуже небезпечний гов** к на Audi АА1991МЕ. На Львівській площі об'їхав усіх на подвійної суцільної (дорожня розмітка, яка забороняє обгін), пригальмував і проїхав площу на два червоних (сигнали світлофора)», - обурюються водії.
Також видання, яке щодня повідомляє про аварії на українських дорогах, риторично запитало у порушника: «Що у тебе в черепушці, клоун? Тисяча дев'ятсот дев'яносто - один це рік народження?».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на пішохідному переході у Києві ледь не сталася кривава розбірка з ножами, коли один з учасників кидався на поліцейських.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?