Відомого путінського пропагандиста спіймали на новому фейку: в соцмережах сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомого путінського пропагандиста спіймали на новому фейку: в соцмережах сміються

Відомого путінського пропагандиста спіймали на новому фейку: в соцмережах сміються
Джерело:  online.ua

Пропагандист Олександр Коц, що відповідає в російському виданні «Комсомольская правда» за освітлення військових конфліктів і яро підтримує політику президента Росії  Володимира Путіна, зганьбився в соцмережах з фейком про українську історію.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


Коц в своїх постах в соцмережах за допомогою фотомонтажу помістив портрет Степана Бандери на місце обличчя Генріха Гіммлера - соратника Адольфа Гітлера.


Однак користувачі мережі моментально розкусили підміну.


«До чого ж убогі співробітники роспропаганди - без фейків ні кроку. Незграбно вклеїти обличчя Степана Андрійовича в фото Гіммлера - вершина фантазії», - пише в Twitter користувач під ніком VASILY MAXIMOV.




«Вибиваємо зуби російській пропаганді! На оригінальному фото зображений Гіммлер, а не Герой України С. Бандера!», - коментує користувач «Страшний БЕНДЕРовець».


Sergey Prach: Що ж Коц так портрет свого вчителя спотворив. А раптом Геббельс і з того світа псування зможе навести.


Dmytro Kocherga: саша коц повний поц.



Ruslan Venediktov: Ось навіщо гидоту пишеш? Дурник намагався, всю ніч фотошопив, радів собі убогому.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явився шокуючий  приклад російської пропаганди, де була використана 10-річна дівчинка. Дівчинка нібито звернулася до майбутнього президента США з питанням про те, навіщо американці хочуть завоювати Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?