У Мелітополі пенсіонера врятували від жахливої смерті
Категорія
Події
Дата публікації

У Мелітополі пенсіонера врятували від жахливої смерті

У Мелітополі пенсіонера врятували від жахливої смерті
Джерело:  online.ua

У Мелітополі Запорізької області пенсіонер провисів догори ногами на сходах в льох всю ніч, поки його не врятували співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відділ комунікацій Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області.


"14 жовтня о 13:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від охоронця одного з гаражних кооперативів про те, що в підвалі одного з гаражів знаходиться його 77-річний власник, який потребує допомоги", - сказано в повідомленні.


За вказаною адресою направили 10 державну пожежно-рятувальну частину ДСНС в Запорізькій області.

Як з'ясувалося, пенсіонер ще напередодні ввечері пішов в гараж, де впав у погріб. При падінні чоловік зачепився ногою за драбину і провисів вниз головою всю ніч.


Співробітники ДСНС підняли пенсіонера на поверхню і передали лікарям «швидкої допомоги».


Стан літнього чоловіка зараз важкий, поки він знаходиться в реанімації.


Як повідомляв ONLINE.UA,  12 жовтня в місті Васильків Київської області були завершені роботи з розбирання обвалу зовнішньої стіни в загальноосвітній школі №6.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?