Чому росіяни повірили в пропаганду Путіна: з'явилося сумне пояснення
Категорія
Світ
Дата публікації

Чому росіяни повірили в пропаганду Путіна: з'явилося сумне пояснення

Чому росіяни повірили в пропаганду Путіна: з'явилося сумне пояснення
Джерело:  online.ua

Більшості росіян потрібен ворог, щоб когось ненавидіти, тому росіяни з такою легкістю і повірили пропаганді президента РФ  Володимира Путіна  про фашистів в Україні, вважає відомий російський публіцист Олександр Невзоров.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Невзорова «Радіо Польща».


Відповідаючи на репліку журналіста про те, що росіяни повірили, ніби в Україні фашисти, Невзоров сказав: «Не переоцінюйте. Росіяни хотіли повірити, що в Україні фашисти».


«Чи хочуть росіяни війни? Хочуть! Їм потрібен ворог, їм потрібно когось ненавидіти. Тому що ненависть - єдине, що в Росії при відсутності науки, власної культури, інших суттєвих факторів, дозволяє об'єднатися і відчувати загальнонаціональний оргазм, синхронний», - сказав Невзоров.


«Злоба добре об'єднує академіка і міліціонера, натирача і генетика», - упевнений російський журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA,  Невзоров вважає, що оточення Путіна діє єзуїтськими методами в питаннях формування громадської думки щодо Криму і Донбасу, про що говорить і той факт, що російський "Бук", з якого збили Boeing рейсу МН17 в 2014 році, вже став загальним символом, як газові камери з Освенцима.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?