Вибух в Одесі: з'явилися вражаючі фото і важливі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Вибух в Одесі: з'явилися вражаючі фото і важливі подробиці

Вибух в Одесі: з'явилися вражаючі фото і важливі подробиці
Джерело:  048.ua

Стали відомі подробиці двох вибухів, які сталися ввечері 15 жовтня на заправці в Одесі: водій, який протаранив АЗС, навіть не намагазвя загальмувати перед зіткненням.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 048.

За словами співробітників заправки, позашляховик BMW з білоруськими номерами на великій швидкості їхав по вулиці Приморській з боку морвокзалу, а перед в'їздом на АЗС, водій викрутив кермо вправо і в'їхав в заправку.
Як заявила прес-секретар патрульної поліції Одеси Алла Марченко, в результаті події ніхто не постраждав, однак, касир заправки звернулася за медичною допомогою.
"Це було ДТП, наїзд на перешкоду. Водій і пасажири з місця зникли, відібрано відео з камер", - додала вона.


Тим часом, працівники АЗС повідомили, що швидкість джипа становила приблизно 100 кілометрів на годину. На їхню думку, водій машини, швидше за все, намагався об'їхати червоний сигнал світлофора, але не впорався з керуванням.


Очевидці були шоковані побаченим, а між тим, машину від удару розвернуло, а на заправці почалася пожежа.


Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні  в страшній аварії під Одесою загинули четверо людей.



















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?