На Луганщині провели спецоперацію проти окупантів: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Луганщині провели спецоперацію проти окупантів: з'явилися фото

На Луганщині провели спецоперацію проти окупантів: з'явилися фото

У Луганській області бійці «Українського спротиву» провели низку успішних спецоперацій проти окупантів та їх російських помічників.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Луганщина Україна в Facebook.
«Найбільш ефективна операція проведена в ніч на 15 жовтня в районі населеного пункту Сокольники. В казармі бойовиків сталася печалька... Щось в неї прилетіло, хтось з росіян ("їхтамнемає"..., ага, щасс) поїде до Ростова у дерев'яному макінтоші», — йдеться у повідомленні.

Також партизани додали, що вони «не просто так вийшли так близько до "нуля" і саме на цю казарму — а не треба було стріляти по наших хлопців в Станиці Луганській!».
«До цього інші луганські групи провели розминку в рамках операцій ИПСО. А саме, 13 і 14 жовтня в містах Ровеньки (напевно, найбільш постраждалий від російських репресій місто Луганщини) та Антрацит, з'явилися листівки з привітаннями місцевого населення з нагоди Дня захисника України», — підкреслили в повідомленні.


Також повідомляється, що «у кого із зором нормально, на фотках побачить прив'язку до цих міст».


«І, мабуть, найкращий подарунок луганським патріотам зробила одна з Донецьких груп "Українського спротиву"! Навіть не попереджаючи про свої плани, раніше відпрацювавши у Горлівці та Донецьку, хлопці 15 жовтня зробили успішне скидання розроблених ними листівок над центром Луганська!!!» — похвалилися патріоти.


За їх словами, «погодка була нормальна і на фотках, які нам передали через волонтерів, відмінно видно наш рідний Луганськ :)».


«Вибачте, донеччани, фоткати за місцем не пішли – були зайняті "упаковкою" русни в Сокольниках», — резюмували партизани.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українські розвідники повідомили про серйозні втрати бойовиків та російських окупантів на Донбасі.












Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?