Мережа вибухнула після звернення до сепаратиста з Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Мережа вибухнула після звернення до сепаратиста з Донбасу

Мережа вибухнула після звернення до сепаратиста з Донбасу
Джерело:  site.ua

Сепаратисти, які проживають в Україні і виступають за «Новоросію» і ДНР, — жалюгідні люди, які нагадують повій.
Таку думку висловив  відомий український блогер Ярослав Матюшин, передає ONLINE.UA з посиланням на  site.ua.

«Поспішаю повідомити — ти дуже жалюгідний. Ти непослідовний. Ти дисонуєш своєю життєвою позицією. Ротом ти весь такий за «Новороссиию», ДНР і дуже проти "укронациків". А тілом весь за Україну. Це як повія, яку мають за гроші, і яка у вільний для рота час починає верещати про сімейні цінності», — з сарказмом заявив він.
Блогер додав, що зазвичай такі люди ходять на роботу, отримуючи на заводі зарплату у гривнях.
«З цієї зарплати Ахметов платить податки українській державі. Кожен раз, коли табельник закриває тобі вісімку, ти кладеш частину своїх грошей у кишеню українського бюджету. Ти оплачуєш всіх українських пенсіонерів — у нас солідарна система. Тобто ти, відпрацювавши 8-12 годин, оплачуєш життя пенсіонеру на Галичині. Який, цілком може бути, є ветераном УПА», — з гумором додав Матюшин.
При цьому, якщо такий любитель сепаратистських цінностей працює «по-чорному» і не платить податків, «все одно ти спонсоруєш нашу улюблену країну».
«Ти платиш в маршрутці 4 гривні (не рубля, придурок, а гривні) - власник маршрутки сплачує податок. Заправляє її на українських заправках, які теж платять податок. Ось так одними переїздами в маршрутках півмільйонний місто постійно наповнює бюджет поточними грошиками», — додав блогер


Пізніше ці податки йдуть на купівлю Міністерством оборони новеньких танків і «Смерчів», які «весело гасять твоїх побратимів по інтелектуальному нещастю, котрі воюють з георгіївською стрічкою на плечі».
«І платить нашим захисникам від восьми тисяч гривень на місяць. Ти працюєш на ілліча (металургійний завод в Маріуполі — Ред.) за три, а карателі отримують вісім. І спонсор цього – ти. Коли ти купуєш хліб, горілку і шпроти – ти сплачуєш ПДВ (податок на додану вартість) для того бізнесу, який тобі продав. Кожним своїм рухом, кожною дією ти заперечуєш те, що говориш ротом. Ти живеш з українським паспортом. Ти працюєш з української Кодексом законів про працю, ти наповнюєш бюджет за рахунок українським податків», — нагадав він.
Матюшин передав також «окреме спасибі морякам, які вірують в ДНР».


«Кожен раз, коли ви повертаєтеся в Маріуполь з рейсу, ви вкладаєте свої долари/євро в економіку нашої країни. Ви заводите валюту на міжбанк і послабляєте тиск на гривню. Фактично, ви інвестуєте у фінансову систему України свої чесно зароблені гроші. А потім МО закуповує тепловізійні приціли і наші снайпери завзято мінусують терористичні війська під Широкіно і Водяним. Ви оплачуєте наповнення ростовських скотомогильників. Спасибі!» — з гумором розповів волонтер.


На завершення він резюмував, що «жити в такому когнітивному розриві нестерпно».


«І у мене є для вас простий рецепт, який наповнить гармонією як наші, так і ваші серця, або що у вас там замість них. П***уйте в Росію. Амінь», — додав блогер.


Цей текст

Ярослава Матюшина

, опублікований ним на Facebook, з припискою "люблю вести роз'яснювальні бесіди", викликав досить сильний резонанс в соціальних мережах.


Яна Верещака:

"Супер! Нехай скрегочуть зубами І радує те, що я роблю все те ж саме і ще доплачую через волонтерів і при цьому у мене немає ніякого роздвоєння".


Тетяна Романова:

"Так, деякі з них, найбільш просунуті, дуже обурюються з цього приводу)".


Олександр Шестовский:

"Бггг, а військовий збір в розрахунковому листку - це просто серпом по яй**х!".


Vadim Carp:

"Для цих земляків занадто багато розумних слів. Заснуть раніше, ніж дочитають до середини".


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  українські патріоти на окупованих територіях Донбасу влаштували цілу низку успішних акцій і розповіли про них у соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?