Український композитор захистив співачку-крымнашистку і закликав не сваритися з Росією: мережа скипіла
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український композитор захистив співачку-крымнашистку і закликав не сваритися з Росією: мережа скипіла

Український композитор захистив співачку-крымнашистку і закликав не сваритися з Росією: мережа скипіла

Росіийська співачка Наташа Корольова, яка підтримала анексію Криму

, насправді все життя цуралася політики і співала тільки про кохання, але при цьому потрапила в немилість до тих, хто живе ненавистю.


Таку думку на захист співачки висловив український композитор Володимир Бистряков, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


«Божевілля триває! Знайдена нова "жертва", на яку була дана команда "Ату її!". Наташка, котра все життя уникала політики і співала про кохання - теж потрапила в немилість до тих, хто живе в основному лише ненавистю», — розповів він.


Композитор додав, що саме ця ненависть «розвалила країну, ра***рала нас із сусідом (до якого, до речі, вже мало-помалу змінюється ставлення можновладцив - а скільки ж можна сидіти в голоді і холоді, з розваленою економікою ?!).... і разом з тим - про щось потрібно бадьоро рапортувати американським "господарям" нашої "незалежної" країни ?!».


«Тому і їздять катком по культурі, по артистам. Причому — хвилями. Вже спала "повалійсько-анілоракська мода", так подавайте нам нову тему для пліток і ненависті. Колективної. За задумом "авторів" чорних списків це повинно, очевидно.... згуртувати наше суспільство ("Гуртом і батька бити веселіше")», — розповів Бистряков.
На його думку, «можна любити чи не любити Наталку Поривай (Корольову) як співачку, справа не в цьому».
«Скоро вони переберуть УСІХ, хто ТАМ виступає, хто коли-небудь виїхав з Києва.... їм потрібні лакейські відсотки від "господарів"! Друзі! Не піддавайтеся на цю санкціоновану ненависть! Майте свою голову на плечах!!!», — резюмував він.



Це емоційне звернення композитора викликало справжній вибух у соцмережах.


Рафаель Шматько:

«Доброта і любов зараз як продукт у нас не затребувані. Тому, коли хто-небудь впаде на вулиці, його знімають телефоном як шоу і потім ще почистять кишені».


Леонід Кучеренко:

«З Королевою легше боротися».


Liica Rusia:

«А шоооооооо , гроші закінчилися».


Natalie Nezhura:

«Не**й шастати)».


Олександр Кулаков:

«Мабуть, один з "Київських хлопців" виріс, і зійшов з розуму».


Сергій Биков:

«Я сам чув, як вона на концертах зізнається в любові до Україні, завжди підкреслює, що вона з України. Нею пишатися слід, ушлепки!».


Олег Гаман:

«Так може і Кобзона з Газмановим запросимо ? Че вже там? Ми ж толерантні завжди були? Хай плюють нам в обличчя з московських сцен, але то ж артисти, це ж просто бізнес і т. п. так?».


Лариса Кірєєва:

«Бистряков вали в АТО, що б побачити і почути про улюбленої російської душі, а взагалі в рашку! Тому що Україна є і буде успішна, але без вас ностальгуючих за братиком! Гидко!».


Tatiana Yaremchuk:

«І шо робить цей поц-бистряков у країні з розваленою економікою, в голоді і холоді? Нехай пі*дує в рашку - там добре... Там наташакоролева і реінкарнацію эСэСэРа обіцяють...».


Yaroslav Matiushyn:

«Ну і чмо ти, бистряков».


Еліна Гордієнко:

«Деякі "вище" того, що відбувається в країні,- війни, смертей, каліцтв. Вони "культурна еліта", - співають і танцюють , і їм все по фіг».


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  директор палацу "Україна" Роман Недзельскій заявив, що концерт російської співачки Наташі Корольової, запланований на 14 грудня у Києві, відбудеться попри критику.
Нагадаємо також, що раніше у соцмережах вибухнув скандал довкола фото Корольової та інших культурних діячів Росії довкола президента РФ Володимира Путіна, що сидить за роялем.
Варто також нагадати, що у 2014 рокі Корольова підтримала російську анексію Крима, у 2008 році стала членом правлячої партії "Єдина Росія", і 2015 року виконала явно антиукраїнську пісню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?