Вбивство Мотороли: з'явилися цікава версія і перше відео
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство Мотороли: з'явилися цікава версія і перше відео

Вбивство Мотороли: з'явилися цікава версія і перше відео
Джерело:  L!fe #шоу

У мережі з'явилося відео, зняте у будинку  вбитого ватажка банди бойовиків ДНР "Спарта" Арсенія Павлова з позивним Моторола.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L!Fe.


Відзначається, що після вибуху, в якому загинув бойовик, територію біля будинку оточили. На місці події знаходиться спецтехніка МНС і бронетранспортери.


Один з ватажків ДНР Денис Пушилін  розповів подробиці смерті Мотороли. Як пояснив Пушилін, саморобний вибуховий пристрій здетонував в момент, коли Павлов знаходився в епіцентрі вибуху, що означає, що за пересуванням Мотороли стежили. В результаті вибуху також постраждали ще кілька людей.



Відомий волонтер Роман Доник представив в Facebook цікаву версію вбивства Мотороли: "Завалили Моторолу люди Абхаза (Ахра Авідзба) командира п'ятнашки (15 інтернаціональна бригада). З літа хотів вальнути Моторолу за те, що його дружина нахуліганіла в Абхазії і назвала абхазів чернож**ими козо**ами. Профінансував акцію Ставрос Багателія, який був призначений Захарченко (ватажком ДНР Олександром Захарченко, - ред), смотрящим за віджатою мережею АТБ. Абхаз довго просив у людей з Кремля добро на усунення. І ось тільки зараз дозволили. Після повернення Моторолкі з відрядження по зачистці бунтарів в Луганську".


Як повідомляв ONLINE.UA,  вбивство Арсенія Мотороли Павлова викликало бурхливу реакцію користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?