"Чорна бухгалтерія" регіоналів: на трьох відомих українців чекають неприємності
Категорія
Політика
Дата публікації

"Чорна бухгалтерія" регіоналів: на трьох відомих українців чекають неприємності

"Чорна бухгалтерія" регіоналів: на трьох відомих українців чекають неприємності

Антикорупційний прокурор України Назар Холодницький заявив, що САП готує підозри трьом публічним особам у справі так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Холодницького "Українським новинам".
"Це проекти, побудовані на вже зібраних доказах, але їх недостатньо для того, щоб проект став підозрою. Це поки що текст. Це три відомих публічних людини, які перебувають в Україні", - сказав антикорупційний прокурор.
Імена Холодницький не став розголошувати.
Він також відзначив повільну роботу експертів у цій справі.
"Експерти дуже жваво почали і раптово зупинилися. Оголошувати підозру тільки на підставі висновку експерта не можна, потрібно поставити суму і статтю правильної кваліфікації. Для того, щоб зібрати докази, слід встановити повністю картину того, що сталося", - зазначив глава САП.
"Якщо людина заробляє 6 тисяч гривень і живе в палаці, то виникають питання. І ця бухгалтерія може бути елементом доказів, звідки він ці гроші брав", - додав він.
Чиновник уточнив, що навіть якщо у нього не буде 100% впевненості, він все одно підпише підозру і передасть обвинувальний акт до суду.
"І нехай суд засуджує або виправдовує", - сказав він.
На думку Холодницького, виправдувальний вирок у європейських країнах не є неякісним слідством.
Як повідомляв ONLINE.UA, за словами генерала СБУ Віктора Тріпака, документи "чорної бухгалтерії" ПР, передані ним в НАБУ, підтверджують незаконність обрання Віктора Януковича на посаду президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?