Моторолу вбили за вказівкою Кремля, а приводом стала дружина - український волонтер
Категорія
Події
Дата публікації

Моторолу вбили за вказівкою Кремля, а приводом стала дружина - український волонтер

Моторолу вбили за вказівкою Кремля, а приводом стала дружина - український волонтер
Джерело:  online.ua

Бо

йовик Моторола був убитий в Донецьку, швидше за все, за вказівкою російської влади. Водночас приводом для вбивства стала його дружина, яка образила "соратників" загиблого по так званій ДНР.


Таку інформацію оприлюднив в інтерв'ю ONLINE.UA відомий український волонтер Роман Донік.


- Роман, як вважаєте, кому було вигідно прибрати Моторолу?


- Моторола тільки повернувся з Луганської області. Вони ж там придушували переворот. Тому я думаю, що це, швидше за все, зачистка. Тому що таку фігуру без прямої відмашки з Кремля не прибирають.


- Ви вчора

написали пост

про те, що ця смерть - справа рук якогось Абхаза, який образився на дружину Мотороли, яка обізвала жителів Абхазії під час відпочинку там. Написали так, що до сих пір незрозуміло - це був жарт чи все-таки правда?


- Абхаза - так. Насправді це правда. Моторолу ліквідували люди Абхаза. Але Абхаз не є ініціатором вбивства. Хоча він цього і хотів.


Дружина Мотороли там, в Абхазії, начудила свого часу, обізвала їх всіх "чорнож*пими козойо*ами". А Абхаз - фігура. Він командує інтернаціональною бригадою. У нього там півбригади цих козойо*ів. У нього імідж крутого горця. А тут, фактично, "я твою маму йо*ав". Тобто він отрутою дихає давно.


Тут ще питання в чому? Ті ж абхази - мусульмани, і за їхньою логікою, за їх психологією Моторола мав цій своїй "курці" просто рот зашити, як мінімум. Так що Абхазія на Моторолу отрутою дихав, природно. У них терки постійні були. Періодично обстріли виникали. Вони навіть артою один одного гатили.


- Краса...


- Це часто там таке відбувається.


Ліквідували Моторолу саме люди Абхаза. І фінансувало його цю акцію АТБ колишнє (мережа магазинів була відтиснута найманцями з Абхазії після захоплення Донецька, - ONLINE.UA)... Я вчора написав статтю-гумористичний пост. Не те щоб напів-гумористичний, просто багато хто сприйняв його за жарт через те, що подача така. Але, насправді, та інформація, яка потрібна, там є. І вже навіть Гіркін (колишній ватажок ДНР, російський диверсант Ігор Гіркін-Стрєлков, який воював разом з Моторолою, - ONLINE.UA) начебто там десь написав, що, можливо, через бабу. Знову-таки, ви ж розумієте, якщо чесно, я не вірю ні в наші ДРГ, ні в якісь місцеві розборки, тому що там, в принципі, зараз вже всіх бунтарів вичистили, вихолостили. Хіба в Луганську хто залишився, тому що там все трошки по-іншому.


- Чи чекати нам повторення вчорашніх новин про когось іншого?


- По-любе!


- Є у вас підозри, хто може бути наступним?


- Я не знаю, хто. Непередбачувані шляхи Господні. Може бути, що завгодно.


Взагалі, найперша версія була, що це йому прилетіла отвєтка за Луганськ. Я був в цьому впевнений. Але потім подзвонили люди, які в курсі, і реально вони кажуть: це Абхаз, стопудово.


Те, що це люди Абхаза - це так. Те, що це вкладається в схему тих же ФСБшників - це теж так. І ще одне запитання, що зараз по сторонам будуть розповідати які завгодно казки. Тому що їм, в принципі, ця версія невигідна. І це стрьомно, насправді. Для них це культова фігура.


- Уже вчора були заяви, що це українські диверсанти зробили...


- Звичайно. Їм же треба щось говорити.


- А нам вигідно, якщо вони будуть думати так?


- Нам це невигідно. Це дитячий садок.


Насправді, на території, яка прилягає до будинку Мотороли, живе багато людей, які в МДБ працюють, ще десь. Там постійна охорона. Там постійне відеоспостереження. Там запобіжні заходи досить високі. Це не так, що ось він взяв, зайняв якусь квартиру, яка йому сподобалася. Там людей відселяли. Там немає випадкових людей.


І, в принципі, я не впевнений щодо консьєржа або ще там чогось, але те, що там відеоспостереження стоїть, те, що там охорона - це факт.


Це трішечки не та фігура. І версія з колишніми товаришами по службі також трішечки не підходить: рівень інший. Можливо, когось притягнули. Цілком можливо. Тому ж Абхазу, щоб підібратися до Моторолі, потрібні були люди, які знають його звички. Можливо, це був хтось ображений з колишнього оточення. Хто і допоміг в цій справі.


Але, за великим рахунком, це чисто зачистка.


Лілія Рагуцька

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?