Рука Кремля: в Україні прояснили деталі вбивства бойовика Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

Рука Кремля: в Україні прояснили деталі вбивства бойовика Мотороли

Рука Кремля: в Україні прояснили деталі вбивства бойовика Мотороли
Джерело:  online.ua

Волонтер Роман Донік вважає, що ватажок банди бойовиків ДНР "Спарта" Арсеній Павлов з позивним Моторола був убитий за вказівкою Кремля.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Моторола тільки повернувся з Луганської області. Вони ж там придушували переворот. Тому я думаю, що це, швидше за все, зачистка. Тому що таку фігуру без прямої відмашки з Кремля не прибирають", - сказав волонтер.
Він також пояснив, що мав на увазі, написавши в соцмережі, що смерть Мотороли - справа рук якогось Абхаза, який образився на дружину бойовика, яка обізвала жителів Абхазії під час відпочинку там.
"Абхаз - так. Насправді це правда. Моторолу ліквідували люди Абхаза. Але Абхаз не є ініціатором вбивства. Хоча він цього і хотів. Дружина Мотороли там, в Абхазії, начудила свого часу, обізвала їх всіх "чорнож*пими козойо*ами". А Абхаз - фігура. Він командує інтернаціональною бригадою. У нього там півбригади цих козойо*ів. У нього імідж крутого горця. А тут, фактично, "я твою маму йо*ав". Тобто він отрутою дихає давно. Те, що це люди Абхаза - це так. Те, що це вкладається в схему тих же ФСБшників - це теж так. І ще одне запитання, що зараз по сторонах будуть розповідати, які завгодно казки. Тому що їм, в принципі, ця версія невигідна. І це стрьомно, насправді. Для них це культова фігура", - зазначив Донік.
Більше читайте в інтерв'ю Романа Доніка ONLINE.UA: Моторолу вбили за вказівкою Кремля, а приводом стала дружина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?