У Кабміні повідомили про новий захід з боротьби з "русскім міром"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кабміні повідомили про новий захід з боротьби з "русскім міром"

У Кабміні повідомили про новий захід з боротьби з "русскім міром"

У Кабінеті міністрів України виступили з новою ініціативою щодо боротьби з «русскім міром» - забороною використання російської мови в українських аеропортах.
Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу відомства.
"Ніякої російської мови не повинно бути. Це не тільки питання застосування державної мови - це питання самоповаги, в першу чергу», - підкреслив він.
Крім того, Омелян додав, що «так само і працівники аеропортів при спілкуванні з пасажирами повинні користуватися українською або англійською мовами".
Міністр також звернувся до всіх авіакомпаній, які працюють в Україні, з проханням використовувати виключно англійську та українську мови.
Варто відзначити, що пропагандистська концепція так званого "русского міра" передбачає максимальне поширення російської мови, а також гранично агресивний її "захист".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив про неминучий перехід усього інформаційного поля «Укрзалізниці» на українську мову, включаючи оголошення на вокзалах і табло, тексти квитків і назви станцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?