Знаменитий західний реформатор зробив неприємну заяву щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

Знаменитий західний реформатор зробив неприємну заяву щодо України

Знаменитий західний реформатор зробив неприємну заяву щодо України
Джерело:  online.ua

Відомий західний реформатор, представник президента України в Кабінеті міністрів Лешек Бальцерович заявив, що українська влада поки не відреагувала на пакет реформ, запропонований ним і Іваном Міклошем раніше.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
"Розмова не тільки про уряд. Є президент, є лідер Верховної Ради, є Яценюк, він керує важливою фракцією. Це політичні лідери. Вони несуть моральну і політичну відповідальність за впровадження реформ. Ми будемо допомагати, але ми не можемо приймати рішення за політичних лідерів України. Ми поки не отримали реакцію від влади, ми готові для дискусій", - розповів Бальцерович.
Нагадаємо, стратегічна група радників з підтримки реформ в Україні під керівництвом Лешека Бальцеровича і Івана Міклоша підготувала пакет ключових реформ. Пакет ключових реформ створений на основі плану дій уряду та інших програмних документів української влади і складається з найважливіших кроків, які необхідно здійснити для посилення фіскальної та фінансової стабільності України, зменшення корупції, прискорення розвитку середнього бізнесу, поліпшення структури і діяльності державного апарату.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Кабінеті міністрів України виступили з новою ініціативою щодо боротьби з "русскім міром" - забороною використання російської мови в українських аеропортах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?