Порошенко завдав нового санкційного удару по Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко завдав нового санкційного удару по Росії

Порошенко завдав нового санкційного удару по Росії
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко підписав указ про впровадження нових економічних санкцій проти Росії, запропонованих на засіданні РНБО від 16 вересня 2016 року.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт глави держави.
У рішенні РНБО від 16 вересня "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" підтримуються пропозиції Кабінету міністрів, Служби безпеки та Національного банку України щодо введення і продовження санкцій на термін в один рік.
Згідно з інформацією прес-служби Ради національної безпеки і оборони: "Додатково до списку санкцій включено 335 фізичних та 167 юридичних осіб, ідентифікаційні дані за якими підлягали додатковій перевірці".
Ніяких інших змін до списку санкцій 16 вересня внесено не було.
Відзначається, що президент України також доручив підготувати окреме рішення щодо санкцій проти "депутатів" і членів "виборчих комісій", які брали участь у виборах до Держдуми РФ на території Криму. У РНБО підкреслюють, що це рішення буде оприлюднено найближчим часом.
Як повідомляв ONLINE.UA 16 вересня 2016 року в РНБО заявили, що в список санкцій будуть внесені члени правоохоронних і судових органів РФ, які відповідальні за незаконне переслідування громадян України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?