У Авакова знатно потролили росТБ прямо в його ефірі: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Авакова знатно потролили росТБ прямо в його ефірі: з'явилося відео

У Авакова знатно потролили росТБ прямо в його ефірі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Нардеп, радник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко в ефірі російського телеканалу "Росія-1" висловився про курирування Росією діяльності  бойовиків на Донбасі  і ведення терористами обстрілів по позиціях ЗСУ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Депутат пояснив, що йому несподівано запропонували взяти участь в ток-шоу на росТБ, присвяченому  вбивству ватажка банди бойовиків ДНР "Спарта" Арсенія Мотороли Павлова. "Я не зміг відмовити собі в задоволенні потролити російську аудиторію, що так рідко чує голос правди з України, а заодно і зіпсувати настрій Геннадію Зюганову і йому подібним рептилоїдам в студії", - прокоментував він в Facebook свою участь в програмі.


"Вбивство Мотороли скоєно його ж подільниками, з якими він не поділив якісь потоки на Донбасі. Перед цим було вбивство  харківського сепаратиста, лідера "Оплоту" Євгена Жиліна в Підмосков'ї, перед цим був убитий ряд інших відомих польових командирів терористів, тому це просто бандитські розборки, які триватимуть на тій території, яка просто стала чорною зоною, чорною дірою. Вбивство Мотороли - це результат тієї бандитської системи, яка була створена на тимчасово окупованій частині території України за підтримки Російської Федерації. Коли-небудь там буде наведений порядок, і правда буде відома вся. Поки ми бачимо систематичний обстріл і бандитські розборки між різними групами терористів", - розповів радник Авакова в ефірі російського телеканалу.


Також він розповів про ватажка так званої ДНР Олександрі Захарченко: "Пан Захарченко є особою, керованою з Москви. Якщо з Москви не буде команди далі проводити якісь наступи, то все буде тихо. А ця емоційна заява пана Захарченка, якому самому страшно за то, що на території ДНР ніхто з перших осіб, керівників цієї терористичної організації не може відчувати себе спокійно. Все одно знаходять подільники, все одно вбивають".


"На сьогоднішній момент Збройні сили України не проводять ніяких наступів. Ми лише реагуємо на випадки обстрілу з боку ДНР і ЛНР, однак наступальні дії не відбуваються. Ми дотримуємося в цій частині Мінських домовленостей. Проводиться моніторинг місії ОБСЄ, в якій працює понад 700 спостерігачів. Ми не починаємо перші обстріл. Якщо стріляють по українським громадянам, за українськими солдатам, то ми можемо стріляти у відповідь, але ні в якому разі не починати першими", - підкреслив Антон Геращенко.


Відео: YouTube/Політика Росія - Україна


Як повідомляв ONLINE.UA,  убитий бойовик ДНР Моторола незадовго до своєї смерті розповів російській журналістці, що незабаром його можуть вбити свої ж.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?